Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dopis od Sáry

9. 9. 2015

Sára Hromádková

Milý pane Vacku,

zasílám Vám slíbený seznam trvalých odběratelů a přidávám poděkování za včerejší rozhovor, který je pro mne vždy velkou duchovní posilou.

Dnes v noci jsem měla živý sen, že jsme spolu cestovali autem a Vy jste rychle řídil. Byla jsem šťastná. Zajímal jste se, co to mám u sebe. Byla to krabička doutníků a pod tím velká duchovní kniha o svatých řeholnicích. S radostí jsem Vám ji ukazovala. Dvě řeholnice jsme dokonce cestou potkali.

Další noční zkušenost byla s Hadí silou, kdy mi někdo ukazoval, jakým způsobem se probouzí, kudy prochází a zároveň mne to nechal zkoušet samu na sobě. Viděla jsem své snové tělo, jak v něm působí Hadí síla a zároveň ji mohutně cítila i v hmotném těle když mne celý prožitek vzbudil. V bdělém stavu vše pokračovalo dál než znovu přišel spánek. Zažívala jsem přitom silnou blaženost. Těžko se to popisuje.

Děkuji též za krásnou novou knihu Svatodušní meditační setkání 2015. Moc se povedla.

Jsem Vám za vše moc vděčná, mám veliké štěstí, že mohu být s opravdovým Přítelem Božím, který upírá svůj pohled věrně na Toho Jediného. Kéž dokáži milovat Boha jako Vy a cele se mu odevzdat! Pomozte mi vidět pouze Pravdu a zapomenout zcela na sebe...

S velikou vděčností, láskou a radostí

Sára H., 8. 9. 15

 

P.S.: Vřelé pozdravy od Honzy