Jdi na obsah Jdi na menu
 


Léčivá moc prašadu

29. 11. 2013

Jiří Vacek

Kdyby Klárinku netrápilo bříško, tak snad ani nevíme, že umí plakat. Bohužel na to nic moc nepomáhá. Jen před chvílí mě napadlo dát jí na něj pytlík s prašadem. Odezva byla zázračně okamžitá - hned se krásně zklidnila:) Není nad Boží medicínu...!:) Děkujeme! Pokud byste měli cestu kolem, kdykoliv vás moc rádi uvidíme. Ještě nějakou dobu nemůžeme chodit ven.

Krásnou neděli přeje L&K Johannovi  

 

V prašadu je mocná duchovní síla. Proto je na prvém místě určen jako pomůcka v meditaci. Lépe, než jej sníst, je proto jej držet v každé dlani jeden po celou dobu meditace. Účinek, zlepšení soustředění, je okamžitý.

Využití prašadu je možné i při léčení. Držet jej potřebnou dobu na postiženém místě těla nebo jej v případě zažívacích obtíží sníst.

K prašadu je nezbytné se chovat proto s potřebnou úctou, a tak s ním i zacházet. Rozhodně není jen obyčejným kouskem pečiva, který můžeme nechat povalovat, kde nás napadne nebo dokonce na zemi.

Každá taková neúcta se obrátí proti tomu, kdo se jí dopouští. Duchovní zákonitost existuje, působí, ať o ní víme nebo nikoliv. Naší povinností je jí znát a zachovávat, a to pro náš vlastní prospěch.