Jdi na obsah Jdi na menu
 


Společenství pracuje dál, listopad 2013

18. 11. 2013

Jiří Vacek

I přes rozruch v Olomouci společenství jako celek pracuje v klidu a usilovně na stezce dál. Meditace probíhají pravidelně.

Ti, co se upřímně snaží, dostávají dál pomoc jak duchovní tak i v zevních záležitostech, jak ukazuje několik vybraných SMS:

SMS, 10.11.13

Milý pane Vacku a Miluško, moc vám i Evě s Jirkou děkujeme za včerejší meditaci a též za pomoc, která se nám večer dostala. Hluboký klid a mír, který se nás po hovoru s vámi zmocnil, prostupoval nás až do noci.

Hromádkovi

 

SMS, 13.11.13 (13:27)

Dobré odpoledne paní Vacková, pane Vacku. Moc vás s Klárkou zdravíme a děkujeme za vaši nezměrnou podporu a pomoc!!! Jste pro nás obrovský zdroj síly. Klárka je úžasná, jen občas zapomíná dýchat… a to je pak opravdová zkouška víry v Boha L Celou dobu porodu jsem vás neuvěřitelně silně vnímala… Děkujeme za vše, jsme s vámi na dálku.

Krásný den přeje L&K Johannovi

 

SMS, 15.11.13

Dobrý večer, děkujeme za pomoc a ochranu. Moc si toho vážíme. Již jsme odstěhováni.

Hrachovcová Hanka

 

K dění v Olomouci

SMS, 15.11.13

Opět se ukazuje, že vše co říkáte, je nejen doslova svatá Pravda, ale navíc to má vždy perfektní načasování. Kéž to chápu čím dál lépe.

Váš Martin T.

 

V sobotu jsem se chystal i těšil na společnou veřejnou meditaci ve Spolkovém domě ve Stodůlkách.

V průběhu dopoledne mě začala bolet hlava i žaludek současně. Bylo mně stále hůř a hůř. Silně jsem zeslábl, byl jsem jako omámený. Síly zla, které Zuzka popsala v SMS, udeřily plnou silou na mé tělo. Útok byl stále silnější.

Přesto jsem stále chtěl na meditaci odjet. Dokonce jsem již byl oblečen, že pojedu, ale pak tělo podlehlo. Zůstal jsem ležet doma a usilovně se léčil.

K večeru přišla menší úleva.

Bolest a nevolnost mě budila i v noci. Ani v neděli mi není ještě úplně dobře. Tělo je slabé a leží, žaludek pobolívá.

Bylo to poprvé, co jsem za všechna léta vynechal veřejnou meditaci. Ta proběhla jako obvykle, zúčastnilo se 100 zájemců.

 

SMS, 16.11.13

Drazí Vackovi,

Děkujeme za všechno. Vaši nevolnost má jistě na svědomí dění v Olomouci, my všichni. My s Mařenkou jsme se po telefonickém hovoru s vámi uzdravily. Děkujeme, že držíte Olomouc ve vědomí. Síly zla, které se tu rozmohly, jsou velmi silné. Děkujeme všem za meditaci v Praze a modlíme se o ochranu pro nás, vás i celé společenství. Máme vás rádi.

Hromádkovi