Jdi na obsah Jdi na menu
 


DVD 09 - Mistr promlouvá

dvd_9.jpgdélka: 107 min

DVD zahrnuje promluvy z meditačních setkání a seminářù s Jiřím Vackem, které se konaly na Morávce, v Jedľových Kostoľanech a v meditační klubovně Duchovní srdce v letech 2006 a 2007.

Promluvy jsou esencí praxe přímé stezky, která ústí ve spočívání v Bohu  vědomí Já Jsem.

DVD obsahuje autentické záběry, které nebyly nijak upravovány.

Tato cenná video nahrávka by měla být součástí výbavy každého opravdového hledajícího, který to s nalezením Boha, sebe sama myslí vážně. Dozví se zde rady na cestu, které jinde nenalezne. O posledním soudu, jak správně používat mysl, jak objevit a trvale prožívat své pravé, božské Já, jak pracovat s negativními energiemi a mnoho dalšího.

DVD obsahuje i tichou meditaci, během které se hledající může spolu s mistrem naladit na Boží přítomnost a s touto pomocí snáze utišit svou mysl a zaměřit pozornost správným směrem k Bohu. Velkou duchovní pomocí všem hledajícím je praktické cvičení, v němž se nejprve soustředíme na Duchovní srdce a poté držíme ve vědomí Já jsem celou svou bytost. Nahrávka zaznamenává i intenzivní vyzařování vědomí Já jsem z osoby mistra, které je při dostatečné touze a očistě takto možné přímo zakoušet a využívat pro rychlejší a bezpečnější pokrok v osobní praxi.

 


e-shop