Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co rozhoduje?

23. 10. 2007

Jiří Vacek, Michal Trávníček

V duchovním životě neplatí slova, chytrost, učené znalosti, ale duchovní praxe. Ta rozhoduje. Kde může každý hledat skutečnou pomoc a oporu v praxi, dokazují výsledky našich praktikujících přátel. Někdy nám o nich napíší, což vždy vítám a podporuji, protože takové případy a příklady slouží pro poučení a povzbuzení všech.

Následující dopis patří mezi ně.

 

Drahý pane Vacku

Srdečně Vás i Vaší Paní pozdravuji. Rád bych Vás informoval o mé praxi.

Je to první rok, co jsem začal praktikovat Vaše učení a musím říci, že za tu dobu se v mém životě změnilo spousta věcí, tedy hlavně vnitřních.

V poslední době čerpám obrovskou milost, meditace se mi daří, soustředění je intenzivnější, méně rušené a mysl se mi taky daří udržet na uzdě. Dokonce mám teď příležitost meditovat i v práci, což považuji jako obrovskou milost. Toto vše a daleko víc, celý můj život se změnil, vím kdo jsem, kam patřím a mám tu největší jistotu a útočiště jaké si lze jen přát  a to jen díky Vám, Vašemu učení a milosti Boží.

Vím, že nejsou slova, která by vyjádřila mé díky, přesto Vám upřímně děkuji celým svým srdcem. Jsem Vám velice vděčný a navždy zavázaný, jste mým skutečným Otcem, děkuji!!!

Přeji vše krásné, s pozdravem navždy Váš oddaný

Michal Trávníček, 9.10.07