Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dopis z Olomouce

12. 1. 2014

Jiří Vacek

Po návratu ze semináře ve Zlenicích ve čtvrtek 9.1. jsem byl strašlivě vyčerpán a na samém pokraji sil. Byl to následek pomoci, kterou jsem spolu s dalšími přáteli účastníkům semináře poskytoval.

Jako ukázku toho, co vše může mistr za svou námahu očekávat, přišel níže uvedený dopis. Dokonalá ukázka neúcty a nevděku k mistrovi. Tak dopadají hledající, když nevěří Ramdasovu varování. I slušně oslovit mistra činí potíže…

Ramdasovo varování a všeobecná pravidla chování k mistrovi samozřejmě platí pro všechny. I pro ty, kteří mne přes roky pomoci, kterou skrze mne čerpali, dnes najednou neznají. Co si myslí, že získají, když porušují dvě nejzákladnější přikázání lásky k Bohu i k bližním? Tudy stezka nevede.

 

9.1.2014

Ahoj,

Prosím o zrušení mé objednávky na Vaše knihy (4 ks).

Děkuji.

Hynek Ries

 

Naštěstí existují i jiní, i když jich není mnoho.

 

SMS, 10.1.14

Drazí Vackovi a Krutinovi, děkuji za silný seminářový satsang. Síla ze Zlenic pokračovala i při společné meditaci s přáteli v Plzni, kdy krátce po sobě spadla ze zdi fotka s panem Vackem a pak Jirkova. Není většího dobrodiní než pobývání v přítomnosti pravého mistra. Přeji brzké zotavení.

Veliké díky vám všem, i těm, kdo se o seminář postarali.

Jirka Černý

 

SMS, 11.1.14

Dobré odpoledne pane Vacku, děkuji moc za duchovní pomoc, obětavost a vedení během posledního semináře. Mám vás ráda. Pěkné odpoledne přeje Markéta J.