Jdi na obsah Jdi na menu
 


Došlá pošta, květen 2020

3. 6. 2020

hledající

Vážení a milí přátelé,

Pan Vacek Vám touto cestou děkuje za mnohá přání k Jeho životnímu jubileu, která obdržel z Čech, Moravy i ze Slovenska.

Některé z nich uveřejňujeme, jako vždy bez osobních údajů. Je poučné, že mezi gratulanty je i vícero hledajících, kteří se před lety stavěli na stranu našich nepřátel.

------------------------------------------------------

Ahoj Jirko,

rad bych ti poblahopřál k dnešním narozeninám a popřál ti hodně pevného zdraví a duchovního porozumění.

Ozývám se po letech, abych ti řekl, že často vzpomínám na naše stará setkávání jak u vás doma nebo na chatě. Moc to pro mne znamenalo a čím dál víc si uvědomuji, že jestli jsem obdržel nějaké dobré základy duchovní praxe, bylo to od tebe a u vás. Duchovní život je pro mne neustálým životním překvapením a hlubokou přirozenou radostí.

Nevím, zdali by to bylo možné, ale až se dnešní situace uklidní, rád bych se s tebou setkal, pokud by to ovšem bylo vhodné.

 

* * *

 

Drahý pane Vacku,

Rád bych Vám popřál k Vašim narozeninám vše dobré, pokud možno šťastné žití v tomto světě, dostatek sil a zdraví.

Chtěl bych velmi poděkovat za Vaše působení, které, když si člověk vzpomene, velmi pomáhá, obzvlášť pokud usilujeme sami. Pak když člověk nahlédne do Vaší knihy a vzpomene si, že jsou lidé, kteří „To, dokázali, zase je chuť do praxe větší. Těším se na další společnou meditaci s Vámi a Vašimi přáteli.

 

* * *

 

Nejkrásnější místo je tam, kde jsme nejšťastnější. Děkujeme Vám, že jste nám toto místo odhalil a naučil nás v něm spočívat. K Vašim narozeninám Vám přejeme trvalou existenci v blaženém Já.

S láskou……