Jdi na obsah Jdi na menu
 


Renátin zážitek

1. 6. 2006

Renata

9.5.2006

Vážení a milovaní přátelé,

Zdravím Vás drahá Miluško a pane Vacku. „Musím“ Vám napsat o své nedávné zkušenosti, kterou jsem měla po tel. rozhovoru s Vámi. Vím takové zkušenosti jsou známé, ale mě překvapila svojí obrovskou silou. Před usnutím jsem si „přehrávala“ rozhovor s paní Miluškou a s Vámi, modlila se, abych mohla být zase s Vámi. V noci asi kolem třetí jsem se probudila, byla jsem vyspalá a bdělá. Snažila jsem se té bdělosti využít a soustředit se na Vás, s láskou myslet na své přátelé a na „TO“ co nás přesahuje. Duchovní srdce pulzovalo tak silně, že jsem myslela, že je to srdce fyzické a že přichází infarkt…, ale mysl se uklidnila, věděla jsem, že je to Váš vliv a začala jsem dýchat do duch. Srdce, které stále rychleji vrnělo. Zároveň jsem vnitřním zrakem viděla obrovskou zářící bytost, která mě do sebe vsála. Věděla jsem, že jste to Vy pane Vacku a i když se to slovy nedá popsat, bylo to skutečnější, než něco na co si lze sáhnout. Zažívala jsem radost z tohoto krásného překvapení a přitom to bylo to nejpřirozenější.

Nic se nevylučovalo s ničím, tělo se rozpadlo na molekuly, zároveň bylo i nebylo, každá buňka nasávala kvanta lásky a Světla. Vědomí vše zaznamenávalo. Vše bylo zároveň, věděla jsem naprosto přesně „jak to je“. Rozpustila jsem se ve Vás a zároveň ve veškerenstvu… Jak to popsat, je to těžké… snad splynutí, láska, bezpečí, radost, zároveň analytická mysl, prostě vše zároveň a najednou, přesto v harmonii, jakési čištění podvědomí, vzpomínky, které zapadaly do doposud nevyřešených věcí, atd… nádhera, přitom jsem měla pocit, že se děje obrovský kus práce. Převládajícím prvkem byl (nevím jestli pocit) osvobození. Síla mě „držela“ až do rána a dlouho přetrvávala jasná, zářivá láska. Každý asi považuje poslední zažitý stav za maximální, já vím, že se mám na co těšit příště, určitě jsou hlubší a hlubší stavy.

Jak mocná síla! Díky Vám, máme možnost toto vše prožívat. Jste „naše anténa“, ve Vás je ten, kdo síle nepřekáží – spíš není nikdo, kdo by ji překážel. Díky Vám víme, jak se stát medem!

Pozdravujte Evičku a vnučky.

S vděčností a láskou

Renata