Jdi na obsah Jdi na menu
 


Středeční meditace

5. 10. 2014

Jiří Vacek

(24.9.14) Stále vidím, jak mnozí hledající jsou vlažní, a proto se snažím je popohnat všemi způsoby. Jejich tamasický klid je však nevyrušitelný. Jiní v tom vidí z mé strany dokonce velmi nepatřičné chování a kárají mně za ně ve své nezviklatelné bohorovnosti.

Po meditaci vzápětí mně již z domova Zuzka poslala následující SMS, která se týká toho, co se dělo při meditaci.

 

SMS 24.9.14

Dobrý večer! Ďakujem za dnešnu meditáciu! Máte pravdu, presne ako píšete v tej Vašej novej knihe, že keby si každý uvedomil, že “Skrze tebe je proklet tento svět”, tak by to s tou pokorou vyzeralo úplne inak.

Zuzana K.

 

Další z účastníků meditace také reagoval SMS.

 

SMS 24.9.14

Hezký večer. Děkuji moc za duchovní prohloubení, čistotu, světlo Já a nádhernou meditaci. Děkuji za všechnu tu milost, která se skrze mohutně zářící boží nástroj světla vědomí Já jsem, kterým beze vší pochyby jsi, nám maličkým dostává.

Vláďa C.

 

Nebudu také daleko od pravdy, když řeknu, že mnoho čtenářů si myslí: “Proč ten Vacek tiskne tolik děkovných a oslavných článků a SMS. Zřejmě potřebuje reklamu a chválu”.

Pravda je, že ti, kteří se ke mně obracejí o pomoc v přátelském duchu a dokážou ocenit to, co se jim skrze osobu nabízí, dostávají to, co Ondra Bárta a mnozí další. Toto poselství je určeno opravdovým hledajícím, aby věděli, kde mohou očekávat pomoc, pokud plní základní předpoklady: přátelství a správné ocenění.

Ti, kteří jsou zaslepeni zlem, které je ovládá, vidí vše jeho očima, a tak si sami brání v přijetí pomoci, které je osoba mistra vědomým nástrojem.

Platí za své duchovní nedostatky, jako je namyšlenost, velmi luxusní daň.

 

SMS 26.9.14

Děkuji za pomoc při udržování Jáství i při činnosti.

S láskou Renda Hrala

 

SMS 2.10.14

Máme dnes v Plzni velmi silnou meditaci. Ať vítězství dobra nad zlem nezůstává jen zbožným přáním.

Zdravíme Vás všechny na Moravu, přátelé z Plzně.

Zvášť zdravím svého mistra Jirku Vacka.

Jirka Č.