Jdi na obsah Jdi na menu
 


Volá pan Ing. Hudec

12. 1. 2008

Jiří Vacek

Dopoledne 23.12.2007 volá pan ing. Hudec, všem dobře známý dlouholetý propagátor jógy z Brna. Její znalost odvážně a obětavě šířil ještě za komunistické totality.

Přeje nám i Krutinovým vše nejlepší k vánocům a dlouze nám děkuje za pomoc, kterou od nás získal i za nauku, kterou učíme.

Zvláště mám radost z prožitků neomezeného vědomí Já jsem, které dosahuje. Svědectví takového dlouholetého praktika rozhodně má svou váhu a je hodno povšimnutí každého.

Pan Hudec, pokud mu zdravotní stav umožňoval, zúčastňoval se našich meditačních seminářů na Morávce. V naší praxi pokračuje stále dál a učí ji i skupinu zájemců kolem sebe. Takové zkušenosti, jaké má, má i mnoho dalších. Je velká škoda, že si je nechávají pro sebe. Měli by je pro poučení a povzbuzení druhých zveřejňovat. Je to i  jejich morální povinnost, alespoň takto splácet pomoc, kterou vzali.

Byl by z toho všeobecný užitek. I páni avatáři by mohli spokojeně vykřikovat o vynucených dopisech a zavládl by všeobecný mír.

Jen s napětím očekávám, jestli M. Pařík či Miloš Ing. Hudce i přes jeho akademické tituly také zařadí mezi neinteligentní zaslepence, jak titulují každého, kdo s nimi nesouhlasí. Jak jednoduchý život tito pánové mají. Kdo s nimi nesouhlasí je prostě duševně méněcenný a také drzý a sprostý. Představte si tu opovážlivost: nesouhlasit s avatary! Jak hrozné!