Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z došlé pošty - leden 2017

15. 1. 2017

hledající

Email: 1. 1. 2017

Vážený pane Vacek,

Úvodem Vás a celou sanghu pozdravuji. Děkuji za zaslanou knihu. Je plná duchovních rad na cestu. Do nového roku přeji hodně Boží ochrany a zdraví a to též celému společenství.

V lásce myslí na Vás

I. T.

 

Dopis: 1. 1. 2017

Milý pane Vacku,

dovolte mi, abych Vám touto formou ze srdce poděkoval. Prostřednictvím Vašich knih jsem se dostal k mystice a duchovní stezce. Slovy se těžko popisuje, co to v životě člověka znamená. Zcela se změnil můj pohled na život.

Narodil jsem se do silně (děkuji za to) ateistické rodiny – ve smyslu organizovaných církví. Jelikož kněz v podstatě nestojí o to, abychom praktikovali vnitřní náboženství, nikdy mi to nedávalo žádný smysl. Vaše práce zcela změnila můj pohled na to, co znamená slovo „duchovnost“. Najednou to vše začalo dávat velký smysl. Vaše kniha „Kdo je Bůh?“ byla pro mne oním „aha“ okamžikem a mnohem více než to. Můj život už nikdy nebyl jako předtím. Děkuji. Děkuji. Moje rodina se z této změny stále nevzpamatovala. Na slovo „Bůh“ jsou doslova alergičtí (tak, jako jsem byl já předtím, než jsem díky Vám pochopil…) Mají strach, že se ze mne stal „pánbíčkář“. Já se jim nedivím, neboť oni si pod slovem „Bůh“ neumí představit nic jiného, než co jim nabulíkovali církevní hodnostáři. Také bych měl strach, být v jejich kůži… Na tom, jak se máme rádi (v rodině), se však nic nezměnilo, ba naopak. Však to znáte… Sám do dneška nevím, kde se ve mně vzala síla, abych Vaši knihu se slovem „Bůh“ v názvu vůbec začal číst. Děkuji a jsem za to vděčný.

Na závěr mi dovolte, abych vám popřál mnoho zdaru a síly v nadcházejícím roce 2017. Ještě jednou Vám za všechno děkuji.

S úctou Váš

P. H.

 

SMS 8. 1. 2017

Vážený pane Vacku, váš včerejší příchod na veřejnou meditaci ve Stodůlkách byl pro mne doslova příval čistého jasu vědomí jako živá voda. Moc vám za to děkuji, že jste přišel.

Srdečně zdraví M. Č.

 

SMS 8. 1. 2017

Moc děkujeme za dnešní meditaci ve Stodůlkách. Moc si vážíme toho, že jste i přes bolesti těla dorazil a všechny nás podpořil. Vždy je to vnímat, když přijdete.

S. a J.

 

SMS 8. 1. 2017

Ahoj Jirko,

Ještě jednou velké díky, že jsi nás v sobotu přišel podpořit na společnou meditaci osobně, i přes ten velký mráz. Nakonec, ani v sále nebylo žádné velké teplo.

P. J.