Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z listárny J. Vacka 12.11.14

12. 11. 2014

Jiří Vacek

 

SMS 30.10.14

Drahý Mistře!

Děkuji za krásnou světelnou meditaci a Milost moci Tě doprovázet domů.

Vláďa

 

SMS 30.10.14

Pěkný večer přeji. Kéž se vám co nejdříve uleví, pomáháte, i když sám neskutečně skrz svou osobnost trpíte. Pokládáte svůj život za druhé. Děkuji mockrát.

Sára

 

Milý pane Vacku!

Díky Bohu jsem Vás potkala a mám v tomto mém životě k dispozici tři klenoty. Za to Vám tisíceré díky!

Cesta k Vám se mi trochu klikatila. Hledala jsem všude možně, ale stejně se vždy vrátila k Vám. První kniha, která se mi od Vás dostala do ruky, byla Smysl života. Poprvé jsem Vás poté viděla ma meditaci v Brně – ještě na radnici, to jsem stále nevěděla kudy kam.

Vše se změnilo až po prvém semináři ve Zlenicích v srpnu před rokem. Do té doby jsem se o duchovno zajímala “nějak” z rozumu – že bych měla. A samozřejmě, jak to tak bývá, i proto, že mně k tomu tlačily neveselé zkušenosti prožité v životě.

Teď vím, že i když nemám žádné mystické zážitky (o kterých Vám píší někteří hledající na webu), že tato cesta je ta SPRÁVNÁ.

Děkuji za vše, přeji pevné zdraví, hodně sil a všem kolem Vás ať se daří.

Martina, říjen 2014

 

SMS 1.11.14

Milý pane Vacku, Miluško,

Moc děkujeme za vaši obětavost a lásku k nám hledajícím, kterou spolu s ostatními mistry projevujete až s nadlidským nasazením. Jste jako slunce, které svítí a udržuje život kolem sebe, aniž by do něčeho zasahovalo. Prospíváte všem, neboť jste průchodem jediného Dobra. Je radost být Vám nablízku, i když ego vnímá svou ošklivost a bídu.

Děkujeme mockrát.

Přejeme brzkou obnovu sil

Hromádkovi

 

SMS 3.11.14

Děkuji Vám za každou hodinu strávenou ve Vaší přítomnosti. Meditace rázem nabírá intensity, které nejsem o samotě nikdy schopen. Cítím, jak je mi pomáháno, poznávám věci jinak mně skryté. Děkuji za prostor setkávání naší duchovní rodiny, Pavlovy klubovny. Jestliže na počátku stezky byla pro mě hnací silou touha zbavit se utrpení, pak přišlo období pěstování vůle a vytrvalosti, dnes je to touha a láska po absolutní spravedlnosti.

Mistře, jsi za tím vším, děkuji Ti.

Jiří Černý