Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zkušenost na Morávce

11. 1. 2014

Karel Bešorna

Vážený a milý pane Vacku, můj mistře,

Děkuji z celého srdce za Vaše duchovní vedení a za Vaši pomoc na meditačním semináři na Morávce v září 2013.

Velmi rád bych se s Vámi podělil o některé ze „svých“ duchovních zážitků, které se mi díky působení boží milosti ve Vaší přítomnosti na Morávce přihodily.

Jednoho večera, když jsem pokračoval po našem večerním programu nadále v meditaci, se meditace prohloubila tak, že v celém mém těle vibrovalo Já takovou silou, že jsem si myslel, že celé mé fyzické tělo po posteli poskakuje.  Nakonec jsem zjistil, že to bylo jen mé duchovní tělo, které se takto projevovalo.

Dalšího večera jsem opět zůstal nadále v meditaci a modlil se za Vaše zdraví. Asi po půl hodině se to vše propadlo mimo čas a prostor. Byl jsem za vším, mimo prostor těla a světa, jakoby všude a zároveň nikde, jakoby v další – duchovní dimenzi. Byla zde opravdová svoboda. Bylo to velmi krásné.

Vždy, když na Vás nějakým způsobem myslím, ať při meditaci, či četbě Vašich knih, se děje s mým vědomím s různou silou a intenzitou něco podobného.

Děkuji znovu z celého srdce za Vaši přítomnost, za Vaši pomoc a za Vaši milost. Jste mým vědomím, mým bytím i mou láskou. Jste mou záchranou i mou spásou. Nevím, co bych si bez Vás počal.

 

V lásce a s prosbou o pomoc,

Karel Bešorna

Praha, 17.11.2013