Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ad KV: M. Pařík, Jiří Vacek vychovává zaslepené, nemyslící čély

2. 12. 2009

Jiří Vacek

(k článku na www.kauza-vacek.blogspot.cz)

KV je skutečný Komunistický Věstník, protože nedělá nic jiného, než lže o tom, co učím, a snaží se tak ze všech sil odradit hledající od stezky, kterou učil Ramana Maháriši, Ježíš a další praví mistři. Jinak řečeno, pohoršuje „maličké“, a tak na sebe přivolává tu nejhorší karmu. Tak ze všech sil pomáhá šířit materialistické a komunistické pohledy na jógu a mystiku. Zařazuje se tím mezi ně.

To, co učím, nikoliv své žáky, ale své přátele, každý nalezne zejména v těchto třech mých knihách:

1) Základy jógy a mystiky

2) Královská jóga

3) Učebnice átmavičáry

Postačí jen prolistovat některou z nich a lži pana Paříka jsou zřejmé. Pan Pařík ani jedinou takovou knihu nenapsal. Stoky pomluv ano. Podle těchto skutků snadno poznáme, co je jeho cílem: potírat vše, co je duchovní. V tom plně souzní s komunisty, kteří dokonce materialismus povýšili v ústavě naší republiky na státní náboženství, aby mohli tvrdě pronásledovat vše, co je s materialismem v rozporu. Pan Pařík jim v tom dodnes zdatně pomáhá.

Navíc my se nespokojujeme s pouhou naukou, ale denně ji praktikujeme, jak každý sám, tak i společně, když se sejdeme.

Naše společné meditace a setkání jsou veřejně přístupné a každý se může o pravdě přesvědčit sám. Spoléhat v těchto případech na cizí, zaujatý úsudek, není dobré. Jde o prospěch každého z nás a nikoliv o to, co Pařík z nenávisti říká.

My neučíme jako soudruh Drtikol, že buddhismus je dialektický materialismus ani jako avatáři, že zlo je stejné jako dobro, protože je vše jedno. Tím méně se tím řídíme.

Celý článek je postaven na dvou lžích, které nám pan Pařík bez ostychu předkládá, jak je u něho pravidlem, k nekritickému věření:

1) pan Macháček je můj žák

2) pan Macháček vyjadřuje mé názory

Pravda je, že pana Macháčka osobně neznám ani si s ním nedopisuji, nemůže proto ani být mým žákem. Své příspěvky posílá Robíkovi na jeho web ze svých pohnutek. Jak jasně uvádí, vyjadřuje názory pana Makoně, nikoliv mé.

Pan Pařík je tak ovládán svou nenávistí, že jej úplně zaslepila nebo prostě lže za každou cenu a spoléhá na víru těch, kteří opravdu nemyslí.

Proč pan Macháček píše, je zřejmé. Skutečně duchovně zaměřeným hledajícím se Paříkova drtikolovská sprostota typu „jdi s tím svým mistrem do prdele“, prostě nelíbí. Pan Pařík je opravdu dobrým Drtikolovým žákem včetně té lásky a obdivu ke komunistům.