Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ad Tajný Facebook

23. 12. 2014

Josef Šťastný

Ačkoliv pan Vacek jasně ve svém článku „Anonymy jako vrchol duchovnosti“ píše, že: „V každém případě každý si je (výlevy na „tajném“ Facebooku – pozn. J.Š.) může přečíst u nás“, mnozí neustále zpochybňují samu existenci této komunikace – viz článek „Anonymním donašečům a donášejícím anonymům“ od E. a J. Krutinových.

Takže celý záznam komunikace z Facebooku Jirky Krutiny, která se udála po jedné meditaci v klubu je u Vacků k dispozici. Nicméně pokud vím, ani Jirka ani Eva neprojevili nejmenší zájem komunikaci vidět. Tak vypadá „komunikace“ z jejich strany. Raději píší články typu „Anonymním donašečům a donášejícím anonymům“ a obviňují pana Vacka z nekomunikování. Prostě vše obráceno a překrouceno. Celá tato komunikace je z Facebooku samozřejmě již smazána, aby bylo možné obviňovat ty, kteří mají pana Vacka rádi, že se jej nezastali. Prostě jedno velké manipulační dílo. Obrázek ať si udělá každý sám. Nevím teď, co případně je horší zlo ze strany těch, co pana Vacka a jeho přátele v posledních dnech tak nevybíravě a opravdu zle napadají - jestli tvářit se, že věci nebyly tak, jak byly, nebo myslet si, že to, co tam napsané je, žádné zlo vlastně není. To nechám na uvážení hlavně všem těm, kteří se této komunikace účastnili či ji „lajkovali“, že se jim líbí.

Pro připomenutí: celá komunikace se vztahuje k tomu, že předchozí den měla Markéta na meditaci krije či něco podobného a pan Vacek projevil starost, jestli je v pořádku a jestli nebude třeba odborné pomoci či léků, neb to vypadalo hodně divoce. A opět: ať již na krija máme jakýkoliv názor, opravdu věříte, že je slušné a dobré se takto vyjadřovat na adresu našeho zakládajícího mistra a to rovnou hned na internetu a především v tak neomalené formě, jakou si každý může přečíst u Vacků, a zároveň za zády toho, jehož se většina komentářů týká a který, jak všichni víme, sám internet nepoužívá? Je toto skutečně dobré, uctivé a hlavně spásné?