Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dopis Zuzce

24. 12. 2014

Karel Bešorna

Ahoj Zuzko,

píši Ti tento dopis, jelikož Tě chci podpořit vzhledem k situaci, která nyní v našem společenství nastala. Moc mne bolí, jak se o Tobě a panu Vackovi na žlutém webu i jinde vyjadřují.

Jsi jedním z mistrů naší školy a zasloužíš si úctu, vděk a lásku stejně tak, jako všichni mistři naší školy, kteří naše společenství duchovně podporují a svými činy a slovy sjednocují.

Vždy mi bylo potěšením nacházet se ve Tvé přítomnosti. Světlo, které skrze Tebe proudí, mi bylo vždy požehnáním. Jsi jedna z mála, u koho cítím, stejně jako u pana Vacka, světlo jako čisté a průzračné. Proto jsem si do největší hloubi své duše jist, že to, co se o Tobě na webu píše o nějakých anonymech apod., jsou opět jen lži, pomluvy a nic víc.

Naprosto například nerozumím tomu, proč bys měla být srovnávána s ostatními členy našeho společenství, pokud bys měla nějaké zvláštní požadavky ohledně semináře - pokud však to, co se tam píše, vůbec je pravda, protože mnoho věcí tam psaných, ať se jedná o nauku či o jiné věci, jako je např. facebook, je v naprostém rozporu s fakty či s logikou a mým nejvnitřnějším cítěním.

Jsi jedním z mistrů, a proto máš naprosté právo sjednat si takové podmínky, které ke své tvrdé a těžké práci potřebuješ a mělo by být povinností pořadatelů Ti Tvé požadavky zajistit. Já bych to pro Tebe udělal s radostí. Pokud se dozvídám, že Ti z nějakých takovýchto nesmyslných důvodů byla účast na semináři znemožněna (!) či zkomplikována, tak je to velmi smutné.

Tímto Ti moc děkuji za Tvou léta trvající a velmi obětavou duchovní pomoc, kdy se spolu s Petrem staráš po boku pana Vacka o nás, o naši duchovní rodinu a najdeš si na nás čas i přesto, že máš rodinu svou vlastní. Má neteř má malou holčičku a malého kluka, tak vím, jaká vyčerpávající práce a starost už jen toto samo o sobě je. Moc mne to vše mrzí.

Krásné a Duchem naplněné vánoce a celý nový rok Ti a celé Tvé rodině z celého srdce přeji,

Karel Bešorna

Neckarsulm, 23. 12. 2014