Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jsme duchovní materialisté!

11. 4. 2007

Jiří Vacek

(k článku na www.kauza-vacek.blogspot.cz)

Alespoň to tvrdí pan Pařík. S důkazy se jako vždy neobtěžuje. Pravda je přece to, co říká.

Jaká je skutečnost?

1) Pan Dostál, aniž by k tomu měl jakýkoliv reálný podklad, vypočítává naše enormní zisky. Prostě si je vymýšlí, jen aby vyvolal závist. Lže i o tom, že máme sazbu knih zadarmo. Navíc zveřejňovat takové informace je podle zákona o ochraně osobních údajů trestným činem, a to i kdyby byly pravdivé.

2) K.V. a Dan Moravec lžou, že nám Dan vyráběl magnetofonové kazety, a to zadarmo. Nevyráběl a tím méně zadarmo. Vyráběl je nám Č. Potoček a normálně jsme je platili. Dane, opravdu se nestydíš se propůjčovat k takovým hanebnostem?

3) Miloš Tomáš se velmi stará o to, když Michal Dočkal zaplatí v klubovně nějakou korunu navíc. A o to, zda z toho platí Pavel řádně daň…

4) Pánové Dostál a Pařík nás v dopisech nutí, ať ihned zastavíme vydávání knih s cílem nás zničit jako jejich konkurenci a zvětšit tak své zisky. Dopisy jsou v nezkráceném znění otištěny ve 12. díle pamětí „Jak jsem hledal Boha“ v „Oč jim jde“, str. 83. Doporučuji jejich přečtení každému, kdo chce znát pohnutky pisatelů. Mimochodem toto je přímé vydírání, které je také trestným činem.

5) Pomluvy v Ramanašramu. Opět snaha zamezit vydávání našich překladů Mahárišiho a získat práva na jejich vydávání pro sebe. Opět jde o peníze.

6) Překlad Mahárišiho díla pod titulem „V srdci skutečnosti“ vyšel bez souhlasu Ramanašramu. Proto nenese ani jeho svolení k vydání, jak snadno zjistí každý, kdo do knihy nahlédne. Navíc v té době byla v platnosti naše smlouva. Důvody jsou zřejmé.

Dalším výčtem „starostí“ avatarů nebudu čtenáře unavovat. Závěr i tak je zřejmý. Našim nepřátelům velmi leží na srdci peníze. Jednak cizí – ty závidí. Jednak vlastní podle hesla „co je doma, to se počítá“.

Celý seznam je jen dílčím výčtem lží, pomluv a nenávistí, kterými jsme zahrnováni. Proč, je zřejmé. To není spor o nauku, tím méně obrana Tomášových, ale snaha zničit konkurenci.