Jdi na obsah Jdi na menu
 


Manipulace a další výtvory zlem ovládaných myslí

8. 1. 2015

Petr Kouba

Pavel Dymanus započal své tažení proti Jiřímu Vackovi křivým nařčením, že lže, když tvrdí, že se on, Pavel vyjadřoval k meditaci v Brně. Přitom bylo jasně dokázáno, že příspěvky o Brně na Facebooku nejen lajkoval, ale navíc ironicky komentoval, že „můžeme jezdit i do Plzně.“ Tzn. vlastně nakonec lhal Pavel, když tvrdil, že se k Brnu nevyjadřoval. Kde je tedy tvoje omluva, Pavle?

Násilné převzetí moci nad klubovnou Pavlem Dymanusem je také naprosto nevídané. Ve všech duchovních společenstvích je běžné, že hlavní a rozhodující slovo o tom, co se bude dít v duchovních centrech, klášterech, ašramech nebo „klubovnách“ daného společenství má nejvyšší duchovní autorita tohoto společenství. V našem případě Jiří Vacek, pro kterého byla klubovna vlastně založena. To, že je nakonec zakládající Mistr našeho společenství z klubovny vyhozen „kastelánem či kostelníkem“, jak se Pavel sám nazývá, je neslýchané! Pro zpětné reakce rovnou vysvětlím, že pokud Pavel hned při příchodu obviní pana Vacka ze lhaní, je to v podstatě to samé, jako by ho vyhodil. Nebo snad někdo čeká, že Mistr bude chodit někam, kde ho považují za lháře a navíc zde bude pokládat svůj duchovní život za druhé, kteří o něm takto smýšlejí?

To, že my ostatní jsme sami zrušili své členství v klubovně, viz tvrzení v článku K právě probíhajícímu „roz-pádu" je také lež. Někteří z nás, jenž Pavlovi Dymanusovi na žádosti o zaslání čísla účtu, spojené s provokativními vyjádřeními, že už se v klubovně neuvidíme reagovali, že takovýmto jednáním on rozvrací společenství, Pavel odpověděl, že nevidí problém v tom, když pár lidí přestane chodit na meditace k němu domů. Tzn. naprosto si klubovnu přivlastnil a začal ji považovat za svůj majetek.

Také začal odvolávat některé mistry našeho společenství. Zakázal jim sedět vpředu na podiu a nařídil, že musí platit vstup, jako běžní návštěvníci.

Chybí snad už jen to, aby začal nové mistry jmenovat.

Vůbec nejvíce zarážející na celé věci je, že se v našem společenství najdou mistři, kteří ho v tomto jednání podporují. I když třeba na žlutém webu zveřejní prohlášení, že s tím nesouhlasí, jejich činy hovoří o pravém opaku.

Také celá „skupina okolo Zuzany Koubové“, která manipuluje Jiřím Vackem je jen výtvor myslí ovládaných zlem. Žádná takováto skupina neexistuje, stejně jako neexistuje manipulace Jiřího Vacka. Asi by jste byli velmi překvapeni, vy kteří jste si ve svých myslích tuto skupinu a manipulaci vymysleli, jak vypadala např. cesta do Brna. I když už pan Vacek od přátel, kteří měli na Facebook přístup věděl, že po nás posílají přepis toho Facebooku, nechtěl ho ani vidět ani o tom mluvit, abychom tím nepokazili společnou meditaci v Brně a řekl, že budeme raději meditovat. A tak jsme celou cestu do Brna meditovali a o teto věci vůbec nemluvili. I cestu zpět jsme raději strávili meditací, než abychom vířili mysli facebookovými negacemi. Je vidět, že rčení "podle sebe, soudím tebe" je stále platné.

Stejně tak výtvor o zmanipulovaní Jiřího Vacka ohledně fungovaní Facebooku. Nikdo s nikým nemanipuluje. Pouze jsme panu Vackovi předali opis Facebooku, toť vše! Z toho co pan Vacek v přepisu viděl, pochopil fungovaní Facebooku správně i bez toho, aniž by ho někdy používal. Lidé prostě mohou příspěvek na Facebooku okomentovat nebo lajkovat a Facebook tyto lajky posčítá a vznikne to tzv. číselné hodnocení. Prostě počet lidí, kterým se příspěvek libí. Je to přesně tak, jak to popsal Petr Bělský ve svém článku "Dopis panu Vackovi" . Někdo to může nazvat počtem lajků, někdo třeba číselným hodnocením nebo hlasováním o mistrech, ale všem rozumně myslícím lidem je snad jasné o co se jedná. Nevím, co je na tom tak nepochopitelného.

Je zajímavé pozorovat, jak se zlem zastřená mysl zamotá do svých lží, tak že se z nich už ani nedokáže vymotat a sama se prozradí.

Např. na začátku článku Facebook nám tvrdí, že o žádném Facebooku neví a žádá o zveřejnění odkazu na tuto skupinu, aby ji mohla najít. A na konci toho samého článku s naprostou jistotou tvrdí, že ti kteří donesli Jiřímu Vackovi stránky z toho Facebooku vytištěny, nikdy nevyjádřili nesouhlas a nenapsali na tento Facebook žádný komentář na obranu Mistra.

Odkud to tedy ví, když tento Facebook nikdy neviděla a chce jej vypátrat???

V tom samém článku také tvrdí, že, kdyby viděla na Facebooku nějaký příspěvek nebo komentář, který by Jiřího Vacka pomlouval či nějak jinak znevažoval, ihned by reagovala. Přitom se její lajky a kladné komentáře objevuji u facebookových příspěvků, kde se o Jiřím Vackovi mluví, jako o paranoidním schizofrenikovi, který se za Mistra jen považuje. Toto asi není pro zlem zastřenou mysl dostatečná pomluva hodna obrany.

Navíc se v článku Anonymy, donášení a tak můžeme dozvědět např., že Zuzka ten mnohokrát zmiňovaný anonym napsala vlastně sama na sebe. Ještě ho asi večer sama roznesla po poštovních schránkách a poprosila Pavla Dymanuse, aby ho ráno u Vacků přečetl???

Nebo např. o krijích v klubovně se nejdříve na Facebooku dočteme, že „Během těchto kriíi doslova pulzovaly vlny světla, jak se vše navracelo do vědomí, byla to jedna velká radost a blaženost sdílená s druhým při návratu domů, do pravé podstaty bez nánosu, které se právě krijemi uvolňovaly.“ Nebo další komentář: „Ano, vnímal jsem to cele velice pozitivně, doslova radost až na kost, naprostý klid. Nahlížet na tento spontánní a hluboce očistný proces jako na patologický a snažit se jej tlumit psychofarmaky je doslova tragédie a zásah do práce Šakti“ ...a pak se najednou v článku Anonymy, donášení a tak dovídáme: „Ano je pravda, že Zuzana byla zcela mimořádně přítomna v neděli na meditaci v klubovně, kdy ona dotyčná měla silné krije. Ano, dotyčná měla silné krije pouze v přítomnosti Zuzany, jinak se jí to nestává. Také se tak stávalo v přítomnosti Hynka R. a dotyční potvrzovali, že krije mají silnější, když je přítomen právě on, neboť v těchto lidech právě působí božská síla a jsou velmi citliví na veškerou averzi apod.“ Můžeme si tedy vybrat mezi averzí a naprostým klidem a vlnami světla. Jednou tak, podruhé zase onak, podle toho jak se nám to hodí. Je to stejné, jako když nejdříve manipulujeme my Jiřím Vackem, a pak najednou z ničeho nic manipuluje Jiří Vacek námi.

Bože prosím chraň ty, kteří toto nejsou schopni rozlišit!

 

Petr Kouba 5. 1. 2015