Jdi na obsah Jdi na menu
 


O lhaní

29. 1. 2006

Jiří Vacek

(k článkům na www.jitrnizeme.cz)

Nestydatost našich nepřátel nezná mezí.

Markéta, která s námi medituje i u nás doma, je duše upřímná. Ve své prostotě poslala na Jitřní zemi článek, ve kterém vylíčila, jak se jí vedlo na semináři na Morávce na podzim 2005.

Ze začátku jí bolela silně záda, a proto ji meditace přirozeně nešla. Mně bolí rovněž záda více či méně stále, takže vím, jaké to je. Proto jsem jí dal prášky proti bolestem zad, které sám na lékařský předpis používám. Markétu po něm bolesti přešly a meditace se jí začala dařit a přicházely i zkušenosti Já. Článek jasně dokládá užitečnost našich seminářů a jejich přínos pro upřímné hledající. Právě proto vyprovokoval tolik nepřátelských útoků. Odhaluje totiž pravdu, jaká je. A to se moc zlým lidem nelíbí.

Na Jitřní zemi se ihned objevila jako reakce na Markétin článek celá řada příspěvků typu: Vacek rozdává drogy, Vacek bere drogy, Vacek doporučuje drogy atd.

Vše jsou vymyšlené lži bez jakéhokoliv opodstatnění s jediným cílem uškodit. Nikdo z těch lhářů ani na Morávce nebyl ani mě blíže nezná. Jen mě nenávidí a jejich nenávist jim dovoluje vše. Nakonec se ozval Dan Moravec, který mne dříve roky dobře znal, byl i 2x týdně u nás doma na meditaci a zúčastňoval se i našich týdenních seminářů. Na rozdíl od lhářů ví dobře, o čem mluví: „Jirka Vacek nikdy nikomu drogy nedával“. Díky, Dane. Máš to u mne k dobru. Pak pomluvy, pokud vím, ustaly.

Vše je horší, než by se na prvý pohled zdálo. Nejde o pouhou pomluvu. Rozdávat drogy je závažný trestný čin. Byl jsem neprávem obviněn ze závažného trestného činu. Trestné není pouze drogy rozdávat, ale i křivě někoho z trestného činu obvinit. Ti, co psali, že Vacek rozdává drogy, jsou jen sprostí udavači a pachatelé trestné činnosti a nic víc. Provozovatel webových stránek tím, že jim je ochotně propůjčuje, této trestné činnosti napomáhá.

Jak dlouho si tito lidé myslí, že budu k jejich nezákonnému počínání ještě přihlížet? Dejte dobrý pozor, abyste nebyli překvapeni, až se ze svých lží budete zodpovídat.