Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přátelům Miloše Tomáše

23. 4. 2007

Denisa a Pavel Růžičkovi

Dámy a páni, přátelé Miloše Tomáše,
máte jedinečnou možnost si uvědomit plody, podle kterých se pozná opravdový duchovní člověk.

Stačí k tomu jediné - přesvědčit se sami, jak to je s těmi výroky plnými dehonestací a urážek od pana Vacka na adresu Tomášových, a to přečtením si jeho knížek v originálech. Jen to je pravý důkaz, nic jiného,...vlastně ještě něco.., a to hlavně - vyzkoušet si vše prakticky na sobě, zúčastnit se meditace s panem Vackem bez předsudků a bděle porovnávat v sobě - ve vědomí, co skutečně vystupuje a co mizí,...je-li to přítomnost čiré vědomé existence nebo sebestředné ego - jak Vám předestírá M.Tomáš...Žádný jiný důkaz, než tyto přímé zkušenosti s naukou nejsou a nemohou být... Zkuste se přesvědčit sami, jestli jsme čélové a sektáři bez vlastní rozlišovací schopnosti. Pak třeba uvidíte a prožijete, že nauka skrze bytost se jménem Vacek funguje, že je to nauka, která funguje tisíce let skrze jiné její nositele, a že je tím pravá - ego rozpouštějící - a stezkou k naší božské podstatě.

V tomto neexistují žádné originality, je zde pouze více či méně jasná interpretace každého takového nositele, a to se občas stane i předmětem dohadů... Kdo pak nabádá na tomto poli k originalitě, je duchovním anarchistou a svůdcem. Tedy pouze vlastní vnitřní zkušenost může dát prohlédnout nedorozumění ve slovech podbarvených city.

Buďte bdělí a pochopte = prožijte ty plody, podle kterých se nositel nauky jedině pozná. Většina přátel kolem pana Vacka navštěvovala meditace Tomášových, zkuste tedy i Vy meditaci s Vackovými. Snad pochopíte jeho práci a hlavně motivaci, se kterou pracuje na šíření nauky.


S pozdravy Denisa a Pavel Růžičkovi