Jdi na obsah Jdi na menu
 


SatGuru

16. 11. 2006

Dan Rýznar

(viz článek Pokračování Marcelovy cesty)

Marceli,

ale tady přece nejde o to jestli panu Vackovi vyhovuje označení satguru nebo ne, jestli s ním souhlasí nebo nesouhlasí. Ostatně Vámi citovaná pasáž z pamětí mluví víc než jasně. Tady jde o Paříka a jeho omyl spojený s webem SatGuru. Chce se po Vás pouze, aby jste mu jako majitel a tvůrce vysvětlil, že stránky nejsou pana Vacka, ale Vaše, že vznik stránek a jejich pojmenování nebylo nápadem pana Vacka, ale Vaším. A to proto, aby se tím už jednoduše nemohl ohánět. O nic víc nejde.

Co se týče pana Vacka a titulu Satguru, tak já pana Vacka za Satgurua považuji a to bez nejmenších pochyb. Měl jsem s panem Vackem tolik vnitřních zkušeností, že to můžu s takovou jistotou tvrdit.

Víte ono je pro pana Vacka určitě ošemetné napsat o sobě, že je Satguru i když o sobě ví, že jím je. Poraďte teda jakým způsobem to má člověk druhým sdělit, že realizoval, aby věděli kam se mají obrátit o pomoc. Pan Vacek tímto chce druhým nabídnout pomoc. A jaká to je pro nás hledající velká pomoc, to Vám přece vysvětlovat nemusím. Samozřejmě pokud v pana Vacka věříte, že realizoval Pravdu. Pokud v něho lidé nevěří je jasné, že takové byť sebemenší prohlášení obrátí hned proti němu. A navíc my češi jsme v podobných věcech přeborníky. No a ten kdo se chová k nám a panu Vackovi nepřátelsky tak ten využívá každou informaci hned proti. Příklad pana Paříka a webu SatGuru je toho názorným příkladem.

Mrzí mě, že místo toho abyste stál na straně pana Vacka stojíte na straně lidí, kteří se chovají nepřátelsky. Zřejmě jste v pana Vacka neuvěřil, jiné vysvětlení mě nenapadá a toto vlastně Váš současný postoj hodně vysvětluje.

 Přeju Vám a všem zúčastněným, aby se vše vyřešilo pro dobro všech

 Dan Rýznar