Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tomášovci škodí józe

13. 5. 2010

Jiří Vacek

Jak? Takto.

Úřední a pro všechny katolíky závazné stanovisko katolické církve k józe zní: „Jóga je blud a škodí duši“. Za těchto okolností je neuvěřitelné, že představitelé tomášovců dávají za učitele jógy Edu Tomáše sloužit za spásu jeho duše zádušní mši katolickým knězem, který je povinen vyznávat „Jóga je blud a škodí duši“. Chtěli jej tak zachránit před následky bludu – jógy, kterou celý život prováděl a učil?

Popřeli tím veškeré učení jógy o spáse vlastním úsilím praxí jógy. Lepší argument proti józe katolické církvi dát nemohli: katolická církev zachraňuje představitele jógy zádušní mší.

Články na KV z části od zbabělých anonymů, plné sprostot a lží, musí nutně každého neznalého čtenáře jedině od jógy odradit.

Nepravdivá tvrzení typu: „Ego je božské, není oč usilovat“, matou hledající a odrazují je od vytrvalého úsilí, které jedině přináší výsledky.

„Společnost pro studium sekt“ tvoří církevní křesťané, kteří neochvějně věří v jedinečnost křesťanství. Kryti rouškou vědeckosti a společenského zájmu představují v nepříznivém světle všechny mimokřesťanské duchovní činnosti a směry. Skutečná společenská nebezpečí a zla, například tisíce zneužitých dětí kněžskými pedofily po celém světě, je příliš nezajímají, což svědčí o jejich pravých záměrech. Právě s představiteli této organizace se tomášovci spojují proti nám a nevidí, že škodí i jim. Ve svém časopisu Dingir obě naše skupiny přestavili tak, jako bychom neměli jiné cíle než soupeřit o prvenství. O samotné józe, její praxi a výsledcích nepadlo ani slovo, což byl jasný úmysl, ukázat jógu v nepříznivém světle. Tomášovci jsou tak nevědomí, že tento záměr neprohlédli.

Našly by se i další důkazy. Například vztahy Miloše Tomáše se zájemkyněmi o jógu.