Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zlá a sprostá zbabělost

6. 12. 2010

Jiří Vacek

Kdo chce poznat skutečnou zbabělost, ať si přečte na KV díla označené jako „redakce“. Tvoří ji lidé, kteří se zbaběle skrývají za anonymitu.

Vrcholem jejich činnosti je článek na KV z 22. 11. 2010. Kdo redakci tvoří, pochopí po přečtení uvedeného článku. I jeho sloh a způsob vyjadřování je známý z podepisovaných příspěvků.

Taková skutečná zbabělost panu Paříkovi nevadí. I to vypovídá o způsobu jeho vyjadřování. Článek pro informaci přikládám celý.

Znovu vyzývám všechny ty, kteří chtějí znát pravdu, ať čtou články KV. Vypovídají jasně o svých tvůrcích. Přesně tímto stylem psali komunisté o svých odpůrcích. Podobnost nikoliv vůbec náhodná. Jedním z jejich oblíbených triků bylo také obviňování odpůrců z duševní nepříčetnosti. Pokud mohli, tak je dokonce zavírali do blázinců. Tomášovci nepoužili tuto komunistickou zbraň poprvé. Stačí si vzpomenout na případ Maríči.

 

Kauza-vacek, pondělí, 22. listopadu 2010

Satguru trpící duševní poruchou, nebo falešný Jiří Vacek?

Na stránkách Jiří Vacek - Satguru již delší dobu uveřejňuje články pod jménem Jiří Vacek nepochybně nějaký blázen. Stále má potřebu někoho napadat, nejčastěji pány Paříka a Popova. Sprostě a nehorázně se o ně otírá a pomlouvá je. A nejenom sprostě, ale také naprosto nesmyslně. Právě tak – nesmyslně a nelogicky - píše o druhých.

Bezpochyby jde o psychicky narušenou osobu, projevující se zcela abnormálně, o blázna, který má potřebu napadat druhé lidi v zájmu Jiřího Vacka (není to nic nového, takových se na stejných stránkách projevilo již dost a dost). Je s podivem, že pan Pettinger tuto osobu, trpící zřejmě agresivní obsesí, vydávající se za Jiřího Vacka, dávno neprohlédl. Protože Jiří Vacek, pro mnohé mistr, by se jistě k tak nenormálním, hloupým, nesmyslným a sprostým výpadům nesnížil.

Je sice známo a bylo nesčetněkrát prokázáno, že to byl on, Jiří Vacek, kdo zapříčinil spor mezi sebou a svými kritiky, pány Paříkem, Popovem a M. Tomášem, a že se i k mnoha jiným choval jako podlý darebák, ale že by již pozbyl rozumu úplně, tomu se nechce věřit, ostatně nikdo z jeho blízkých to zatím nepotvrdil. A tak by - minimálně do doby, než by někdo z blízkých Jiřího Vacka přece jenom vydal svědectví o případné politováníhodné deviaci svého mistra - měl administrátor stránek Satguru – Jiří Vacek svou práci vykonávat mnohem svědomitěji: samotnému Jiřímu Vackovi sdělit (zřejmě to dosud vůbec neví!), jak je jeho jméno zneužíváno neznámým zřejmě psychopatem, a příspěvky podepsané zlomyslným nickem „Jiří Vacek“ pak pro jistotu např. označovat předponou pseudo (tj. Pseudo-Jiří Vacek), nebo za nick připojit otazník v závorce (takto: Jiří Vacek (?)), anebo zvolit jiný vhodný způsob, aby bylo i pro nepoučeného čtenáře zřejmé, že texty podepsané jménem Jiří Vacek nejsou nic jiného než sprostý podvod.

Došlo do redakce