Jdi na obsah Jdi na menu
 


Česká televize nás trvale obelhává

25. 7. 2011

Jiří Vacek

Včera večer (2. 7. 2011) ve zprávách ČT1 v 19 hodin jsem se dozvěděl: „Německých obětí Čechů v Hranicích bylo víc jak deset i když obě komunity vedle sebe žily v klidu.“ Tak!

Československá republika byla ve válečném stavu s Německem neboli Češi a Němci spolu válčili, ale žili spolu v klidu. Jak ten „klid“ vypadal?

Němci postupně, ale plánovitě vyvražďovali český národ a všichni Němci v tom s naprostou poslušností Hitlerovi usilovně pomáhali. Všichni si přáli Hitlerovo vítězství a Čechy považovali za podřadnou rasu, nad kterou mají plné právo vládnout podle svého a také to dělali.

Na českých úřadech, v samosprávných orgánech, ve všech důležitějších podnicích obsadili Němci vedoucí místa a plně prováděli Hitlerovy plány a příkazy. Nikdo se nevzepřel. Naopak z tehdejších záznamů německé tajné policie se Němci v Protektorátě dožadovali ještě tvrdšího postupu: více Lidic, více Čechů v koncentrácích a podobně.

Němčina byla hlavní úřední řečí nadřazená češtině. Vše bylo nejprve německé a pak teprve české. Prosazovala se tvrdá germanizace.

Němci měli mírové příděly potravin, Češi byli drženi na úrovni podvýživy. Němci hromadně udávali Čechy a posílali je do koncentráků a na popraviště.

Byli nadšenými členy eses, nacistické strany, Hitlerjugend, gestapa atd. pokračování výčtu německých zločinů by mohlo být ještě velmi dlouhé.

K pochopení, jak vypadalo klidné soužití Čechů s Němci, zcela stačí. Žili jsme trvale ve strachu o holý život, bez práv a o hladu, naprosto bez jakýchkoliv práv, vydáni zcela na libovůli a nemilost Němců, kteří nás nenáviděli a chystali usilovně náš konec.

A dnes naše vlastní televize nám toto vydává za idylku „klidového soužití.“ Na něco takového se nezmohl za války ani zrádce Moravec.

Je plně oprávněné předpokládat, že v rámci tohoto klidného soužití i v Hranicích Němci poslali stovky i několik tisíc Čechů  na popraviště, do koncentráků, na nucené práce, obsadili beze studu jimi opuštěné byty, zabrali jejich majetek. To vše je klidné soužití?

Takové názory šíří televize soustavně. To není náhoda, ale plánovitě řízená kampaň, která plně navazuje na nacistickou propagandu o hodných Němcích a zlých Češích s cílem změnit výsledky Němci prohrané války a dosáhnout cílů nepřátelských našemu státu.

Tato kampaň představuje skutečnou agresi proti všemu českému a jelikož je organizována, nabývá trestné činnosti a měly by se jí české úřady vážně zabývat dřív, než bude pozdě.