Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další oběti pseudohumanistů

27. 10. 2014

Jiří Vacek

Uplynulo jen pár dní, co jsem napsal stejnojmenný článek a již nás televize 24.10.14 informuje o dalších případech trestné činnosti jiného vraha.

Asi před deseti lety zabil a pohlavně zneužil třináctiletý vrah v Kmetiněvsi svou spolužačku. Po pobytu v detenčním ústavu vyšel na svobodu jako plnoprávný občan a navíc s čistým trestním rejstříkem, zřejmě proto, aby si nikdo nemohl ověřit, koho přijímá na důležité místo v podniku, například v ostraze.

Dnes je vrahovi 23 let a od svého propuštění z ústavu stihl spáchat již čtyři další trestní činy.

Právě byl odsouzen za loupež se zbraní v ruce na 3 roky vězení. Nemusí však zoufat. Za rok a půl ho propustí a bude moci v loupení nebo dokonce vraždění pokračovat. Pseudohumanisté mu to ve svém zápalu umožní.

To, že propuštění vrazi opět vraždí nebo „pouze“ loupí, není ničím výjimečným. Stejně i odsouzení lupiči opakovaně loupí. Nezletilým vrahům a zločincům se dokonce jejich pozdější trestní činnost usnadňuje. Mají čistý trestní rejstřík ani se nesmí zveřejnit jejich jméno a fotografie. Prostě ideální podmínky pro pozdější další trestnou činnost.

Jak asi je rodičům zavražděné školačky, když se toto vše dozvídají? Jim a dalším obětem zločinců se taková péče nevěnuje. Přednost nemají oběti a jejich blízcí, ale pachatelé.

Slušní lidé se dokonce musí bát bránit vrahovi, aby nakonec někdo po měsících zkoumání neprohlásil jejich obranu za nepřiměřenou a neposlal je do vězení. To, že oni se musí ve vteřině a v šoku z přepadení správně rozhodnout a riskovat, že budou zabiti, když situaci vyhodnotí nesprávně, nikoho nezajímá. Vrahové mají přednost.

Taková péče a starostlivost o vrahy a zločince a nezájem o jejich oběti naprosto nejsou nahodilé, ale ukazuje, jaké hodnoty ti, kteří jsou za tento stav zodpovědní, vyznávají.