Jdi na obsah Jdi na menu
 


Opět pedofilie v katolické organizaci

9. 3. 2010

Jiří Vacek

V pátek 29. 1. večer televize ve zprávách opět uvedla velký skandál v katolickém gymnáziu v Berlíně.

V minulém století v něm vyučující kněží sexuelně zneužívali své žáky.

Pedofilie je velký problém katolické církve na celém světě. Zřejmě k ní dochází velmi často a stále. Vedení církve se však chová vždy stejně: nejprve zapírá a když již zapírat nelze, tak vyjádří lítost. A to je vše. O odškodné pro postižené se tvrdě smlouvá a jeho výplata se váže na slib mlčenlivosti, což je nemravné. Skutečná a účinná opatření proti pedofilii nezavedlo ani zavést nehodlá. Prozrazený kněžský pedofil se prostě uklidí jinam, aby nebyl na očích a může ve své činnosti nerušeně pokračovat.

Strážcům „společenských zájmů“, bojovníkům proti „sektám“, rozuměj proti všemu, co není církevní křesťanství, zločiny pedofilů nevadí. To je plně charakterizuje. Jsou křesťanskými novodobými inkvizitory, kteří pronásledují pomocí nepoctivého ovlivňování sdělovacích prostředků vše, co není od Boha vyvoleným křesťanstvím.

Skrývají se za vědecké religionisty a pečlivě tají, že jsou zaměstnanci státem uznaných církví, tj. církví námi všemi placenými. Jaká je jejich nestrannost a pravé úmysly, je zřejmé.