Jdi na obsah Jdi na menu
 


Několik SMS

10. 3. 2015

hledající

SMS, 13. 2. 15

Milý pane Vacku,

Před pár dny se mi na okamžik a velmi živě vybavila meditace s vámi, kdy jsem vnímala rozlišení od těla. Ač dnes mi dochází, jak vzácná pomoc to byla a je.

Děkuji z celého srdce. Tolik se těším na zítřejší meditaci.

Vaše Tereza K.

 

SMS, 2. 3. 15

Milý pane Vacku,

moc vás zdravím. Přepisuji ukázku z knihy „Cesta za Pravdou“ od Jaroslava Kočího. Děkuji, že jste ji uspořádal a vydal. Pomáhá mi uvědomovat si Boží přítomnost. Stejnou jakou jsem vnímala u vás i u Jarouška doma.

Děkuji. Sára H.

 

SMS, 4. 3. 15

Přejeme krásný den v Bohu a moc děkujeme za učení, které nám předáváte. K jeho praktikování nepotřebujeme nic zevního, lze ho provádět vždy a všude. Jen je třeba přemoci ten prastarý zlozvyk.

Děkujeme, že nám k tomu dáváte sílu.

Mějte se krásně

Hromádkovi

 

SMS, 4. 3. 15

Nejdražší pane Vacku,

Děkuji za vzácný příliv posilujícího světla v posledních dnech. Mohu lépe pozorovat bloky v těle, myšlenky jak se zvedají nad hlavu. U emocí je to horší, ale budu se snažit. Tolik děkuji za drahocennou pomoc.

Vaše Tereza K.

 

SMS, 8. 3. 15

Dobrý večer, pane Vacku,

Četl jsem nový článek J. K. o „hysterické objektivizaci zla“ a nic moc. Ale chápu, relativně před nedávnem jsem byl v podobných stavech mysli. Mnohem více se mi líbí váš „O zlu a odpouštění“. Z mnoha vašich posledních článků jsem si udělal výňatky do mobilu, abych se k nim mohl vracet. Z tohoto také.

Srdečně zdraví Martin Č.

 

SMS, 9. 3. 15

Krásný duchovní týden přeji, milý pane Vacku.

Děkuji za článek „Objektivizace zla“ a za láskyplnou moudrost, kterou vyzařujete, kde se k vám s touhou po Bohu či o poznání Sebe obrátí. Žijete To a při tom jste tak skromný a „obyčejný“. Děkuji Bohu, že to mohu vidět.

Sára H.