Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poděkování za prašad a zkušenosti s ním

27. 12. 2011

Josef Šťastný, Jiří Vacek

Jelikož mě již delší dobu trápily bolesti na pravém boku (a ještě někdy trápí) a jedinou možností léčby, jakou mi nabídla oficiální medicína, byla operace slepého střeva, zkusil jsem na noc přilepit náplastí prašad na postižené místo. Druhý den ráno jsem se probudil zcela bez bolestí, což je stav, který jsem již delší dobu nezakusil. Zkoušel jsem homeopatika, různé bylinky, ale takhle rychlou a efektivní úlevu mi zatím nic nepřineslo. Takže mi nezbývá než opět moc a moc poděkovat za tuto možnost společného satsangu s využitím moci Boha, která je obsažena v prašadu. Léčí nejen nemoci Ducha, ale i fyzické. Moc a moc děkuji.

P.S. Jednou na Morávce jsem viděl, jak se celý Hynek při žehnání prašadu rozzářil světlem.

Vy jste pak řekl, že ten prašad od Hynka je tak pěkný, že nám ho snad ani nedáte. Je skvělé, jak boží inteligence působí v naší praxi ve smyslu, že využíváme každý opravdu hodnotný prostředek pro produchovnění.

P.P.S. Teď při psaní se vědomí tak rozzářilo a rozsvítilo, že jsem text málem nedopsal ;-)

Díky moc za Vaši pomoc a vedení.

Pepa Šťastný

* * *

Prašad je možné s veškerou úctou použít i tak, jak jej použil Pepa.

Jeho poslání a význam je samozřejmě mnohem vyšší. Je doslova nabit silou mistrova vědomí a síly – světlem. Jeho přijetím hledající tak získává skutečně, ovšem vnitřně duchovní posilu mistrem do něj vloženou.

Je proto určitým druhem zasvěcení, které není také ničím jiným než předáním duchovní pomoci neboli milostí.

Je proto roven jak šaktipatu, tak proměněné hostii. Proto jej máme chovat ve velké úctě a zacházet s ním s tím v souladu a v tomto duchu jej i přijímat. Jen tak z něj můžeme mít plný užitek.