Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návrat z Morávky

17. 7. 2006

Druhého června v pátek v poledne odjíždíme sami do Prahy. Na oběd jsme u Alžběty. Objednal jsem si výborné karbanátky. Po obědě asi hodinu spím. Jinak bych nebyl schopen pro únavu a ospalost  řídit. Při řízení se s Miluškou střídáme. Domů dorážíme večer. Cesta proběhla hladce, jen v Praze na Jižní spojce je zácpa. Popojíždíme asi 20 minut.

Druhý den po ranní meditaci jdeme i s Evou volit. Doma nám veškerá práce 14 dnů stála, tak ze všech sil vyřizujeme objednávky a hlavně rozesíláme novou knížku 11.díl pamětí. V úterý po meditaci následuje karma jóga; přátelé nám ze všech sil pomáhají pouze za stravu.

V neděli 4. června je svátek svatého Ducha, všude vanou příznivé vlivy. Meditací u nás doma se zúčastňuje až 14 lidí. Ve čtvrtek konečně odjíždíme odpoledne na chatu, kde jsme letos pro samé meditace, semináře a nemoc Milušky, byli jen jednou.  To jsem již tak unaven, že se doslova vleču. Ulehám a spím tři a půl hodiny. Dolehla na mne plně únava z Morávky a z návalu práce. Na chatě si dobře uprostřed naší lesní samoty odpočinu.

Jen se vrátíme, již nás opět čeká příprava na seminář v Kostolanech a meditace v Bratislavě, která hned následuje. K tomu všemu stále píši jak 12. díl pamětí, tak novou knihu o Moci vědomí a opravujeme knihu „Ze samsáry do nirvány“. Něco jako odpočinek o víkendech neznáme. Práce pokračuje i na chatě.