Jdi na obsah Jdi na menu
 


Archiv

Nalezené příspěvky

SMS, 02.04.2021

5. 4. 2021

hledající

Krásný Velký pátek přeji. Síla Vaší realizace, díky které celá sangha funguje, je bez hranic. Cítím Vaši přítomnost, jako bych byla u Vás doma. Děkuji za požehnání za sebe i holky.

 

Právě vychází, duben 2021

15. 4. 2021

Právě vychází:

Skripta Jiří Vacek: Stezka lásky, která je Bohem a meditace na Něho,  xerox A4, 17 stran.

Právě vychází další duchovní skripta od Ing. J. Vacka, tentokráte o důležitosti lásky na cestě k Bohu. Když totiž pochopíme a poznáme, že láska sama je Bohem, že k ní všichni máme přístup a co vše tato mocná síla dokáže, dostane se nám obrovské pomoci na stezce, i v životě. Vzácnost těchto skript je umocněna tím, že vznikají v době vážných zdravotních obtíží autora.

Možné objednávat ve fyzické i elektronické podobě.

Cena: xerox A4 170,- Kč, pdf 100,- Kč

Pdf objednávejte e-mailem na objednavky@pratelejirihovacka.cz. V případě objednávky pdf verze není pochopitelně účtováno žádné poštovné. Po uskutečnění platby Vám daná skripta přijdou přímo na mail.


Skripta si můžete objednat v našem e-shopu.

 

Přání k svátku

24. 4. 2021

svjiri2.jpg

Přátelé tímto přejí Jiřímu Vackovi vše nejlepší k Jeho dnešním jmeninám, hlavně Boží požehnání a ochranu ve všech oblastech života.

Děkujeme za vše!

 

Přátelé Jiřího Vacka

 

Reakce na nová skripta

25. 4. 2021

hledající

... Děkuji Vám velmi za skripta „Stezka lásky, která je Bohem a meditace na Něho“. Děkuji, že nás jimi a Vaším názorným příkladem povzbuzujete vědomě milovat Boha a být láskou. Celodenní praxe, formální i neformální, se tak stává radostnější. Jak říká apoštol Pavel, bez lásky a také bez Mistra jsme naprosto nic. Děkuji za toto pochopení!...

 

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky