Jdi na obsah Jdi na menu
 


Archiv

Nalezené příspěvky

Totožnost s tělem

26. 6. 2021

Jiří Vacek

Kdo se ztotožňuje s tělem, nikdy nedosáhne spásy, i kdyby měl poznání, protože spása je duchovní stav a nikoliv hmotný. Totožnost s tělem je jednou ze základních překážek spásy, která je přechodem do říše Ducha, nebeského království, kde hmota nejen neexistuje, ale ani existovat nemůže. Chtít vystoupit na nebe v botách, je proto naprosto marné.

 

Právě vychází, červen 2021

30. 6. 2021

Právě vychází:

Skripta Jiří Vacek: Výroky leden 2020 – březen 2021,  xerox A4, 18 stran.

Jak již sám název napovídá, skripta Ing. Jiřího Vacka Výroky obsahují výběr výroků ze samovolných intuicí za období od začátku roku 2020 do konce března 2021, které byly posléze uspořádány tématicky. Jsou tedy takovým dodatkem k trilogii kapesních knih Výroky 1. až 3. díl, z nichž byl zatím vydán pouze první díl - další dva díly se k vydání připravují. Tato skripta obsahují například kapitoly výroků o mistrovi, víře, odevzdanosti, lásce, spáse a další. Výroky čtěme s otevřenou myslí a srdcem, abychom vnímali i velkou duchovní moudrost a sílu, ze kterých tato slova pramení.

Možné objednávat ve fyzické i elektronické podobě.

Cena: xerox A4 180,- Kč, pdf 100,- Kč

Pdf objednávejte e-mailem na objednavky@pratelejirihovacka.cz. V případě objednávky pdf verze není pochopitelně účtováno žádné poštovné. Po uskutečnění platby Vám daná skripta přijdou přímo na mail.


Skripta si můžete objednat v našem e-shopu.

 

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky