Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naše nová kniha Život v Duchu svatém, 2. díl

5. 3. 2015

Jiří Vacek: „Život v Duchu svatém“, 2. díl, vázané, 376 str., 350 Kč.

zivot_v_duchu_svatem_2.pngPokračování prvého dílu „Život v Duchu svatém“ je celé věnováno závěrečné části stezky, kterou je plný a vědomý návrat do života v Bohu. Křesťané tomuto završení stezky říkají výstup k Otci, hinduisté uvědomění brahman a buddhisté Buddhovo nezrozené. Je splněním podmínek, které jsou nezbytné pro dosažení vysvobození po odložení hmotného těla ze zrodů v nebožských světech, ve kterých trpíme v nesvobodě neboli nirvány. Kniha uvádí praxi, jak toho dosáhnout láskou, pomocí božské tvořivé moci, rozvojem nejvyšší moudrosti a spojením osobního vědomí Já jsem s vědomím absolutním na základě jejich soupodstatnosti.

Prvý díl „Život v Duchu svatém“ je možno stále objednat. Je vázaný, 256 str., cena 250 Kč.

Objednávky přijímáme telefonické, písemné i internetové. Poštou dodává: Jiří Krutina, Píškova 1955/30, 155 00 Praha 5 – Lužiny. Telefon/záznamník 235 512 505 nepřetržitě i o víkendech. Objednávky on-line www.jirivacek.cz

 


 

Kniha má podle plánu vyjít ve čtvrtek 12. března. Odběratelům našich novinek bez zvláštní objednávky doporučujeme její osobní odběr. Bude možný v pražské klubovně Duchovní srdce, na naší veřejné meditaci v sobotu 21. března v Praze 13, ve Spolkovém domě Stodůlky. Další odběr je možný přes naše přátele v Hradci Králové (Jindra Mládek), v Olomouci (Sára Hromádková) a v Bratislavě (Robert Dilík). Po předchozí domluvě je možné knihu odebrat na naší adrese v Praze: Píškova ul. 1955/30.

Prosíme odběratele, kteří ještě nezaplatili 1. díl, aby tak obratem učinili.

Děkujeme.

Nakladatelství Krutina Jiří-Vacek