Jdi na obsah Jdi na menu
 


Archiv

Nalezené příspěvky

Meditační seminář – podzim 2019

5. 9. 2019

Přátelé Jiřího Vacka 

Ahoj všem,

po menší pauze jsme se rozhodli opět uspořádat týdenní intenzivní meditační seminář a to v termínu 27. 10. – 2. 11. 2019.

 

Pokud máte zájem, písněte nám to co nejdříve na: meditace@pratelejirihovacka.cz

Detailní informace (zahájení, konec, přesná lokalita, cena, číslo účtu atd….) Vám pak přijdou mailem jako obvykle.

Pokud byste měli zájem se zúčastnit nějakého našeho semináře, ale nevyhovuje Vám toto podzimní datum, napište nám prosím též. Pomůže nám to s odhadem potřebné kapacity pro příští rok.

 

 

Podzimní meditační seminář 2019 – doplňkové informace

7. 9. 2019

Přátelé Jiřího Vacka

Znovu ahoj všem smiley,

Jak jsme již psali v minulém souvisejícím příspěvku, detaily semináře se v té době ještě řešily, ale nyní už je to, myslíme, vše jasné.

Takže pro případné zájemce zde jsou detailní informace

 

Dopis z Indie 2

19. 9. 2019

Jiří Vacek, hledající

Pro zajímavost přetiskujeme pokračování článku Dopis z Indie 1.

Kdo máš oči ke čtení, čti! smiley

Následuje český překlad druhého dopisu z Indie – originál je pod ním.

 

Právě vyšlo (09/2019)

19. 9. 2019

Právě vyšel první díl tématicky utříděných citátů J. Vacka nazvaný Výroky 1.

Formát knížky je kapesní, aby bylo možno ji s sebou nosit a ve volných chvílích po ní sáhnout a použít na meditační rychlonaladění. Kniha je vázaná, formát A6, 197 stran, cena 250 Kč.

Novinka bude v prodeji v našem eshopu.

Stálým odběratelům již tato knížka byla rozeslána.

Upozorňujeme, že se nám již dvě zásilky s touto novou knížkou vrátily z adres trvalých odběratelů. Pokud jste náš trvalý odběratel a tato knížka Vám ještě nepřišla, ověřte si prosím na své poště, zda tam někde neleží. Taktéž, pokud si nejste jisti, jestli máme Vaši aktuální adresu a kontaktní údaje, nebude od věci nám je updatovat na mail: info@pratelejirihovacka.cz.

 

Poděkování za podporu

19. 9. 2019

Přátelé Jiřího Vacka

Přátelé Jiřího Vacka tímto děkují všem přátelům za jejich přímou i nepřímou podporu. Bez Vaší pomoci karmajógické i finanční by např. takový klenot, jako jsou teď právě vydané Výroky 1 patrně světlo světa hned tak nespatřil. Na dalších knihách pro Vás usilovně pracujeme.

Pokud byste kdokoliv chtěl ještě přispět se svou troškou do Božího mlýna, stále platí obě naše výzvy – pokud chcete, zvažte, co je pro Vás příhodnější:

https://www.pratelejirihovacka.cz/clanky/informace-a-upozorneni/sanze.html

https://www.pratelejirihovacka.cz/clanky/podporte-nas/

Předem děkujeme,

S přáním všeho dobrého,

Přátelé Jiřího Vacka

 

Potíže s átmavičárou

29. 9. 2019

Jiří Vacek

Mnoho hledajících na stezce poznání má potíže s átmavičárou a nedaří se jim uvědomit si jejich pravé Já. Nejen, že se jim átmavičára nedaří, ale často ani nechápou, co se od nich žádá, jak mají pracovat s pozorností svého vědomí, aby dosáhli poznání Sebe.

Důvodem je zřejmě nedostatečná očista, která jim zatemňuje mysl. Nejhorší z těchto překážek je ego, totožnost s tělem, kterým nejsou a proto nemohou poznat to, čím jsou: ryzím vědomím Já jsem. Pro zdar v provádění átmavičáry je proto nutné totožnost s tělem silně rozpustit až nakonec plně odstranit. Proto radím každému, kdo s praxí stezky poznání začíná, aby se nejprve věnoval očistě mysli a rozpouštění totožnosti s tělem, než s átmavičárou začne.

 

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky