Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace a upozornění

Příspěvky

Upozornění – doprodej životopisu Jak jsem hledal Boha a nalezl sebe

10. 7. 2017

Upozorňujeme, že se blíží k doprodeji některé díly životopisu Jiřího Vacka „Jak jsem hledal Boha a nalezl sebe“. Vzhledem k tomu, že se v dohledné době neplánuje jejich dotisk, nabízíme případným zájemcům o koupi celou tuto životopisnou řadu všech 15-ti dílů za dočasnou akční cenu 1500 Kč včetně poštovného. Po ukončení této výprodejní akce budou v prodeji samostatně již jen zbývající díly, ale nikoliv celá řada.

 

Poděkování za přání

29. 5. 2017

Jiří Vacek

Děkuji všem, kteří mně přáli ke jmeninám a narozeninám. Velmi mě potěšili.

Jiří Vacek

 

Žádost - dohledáváme uskladněné knihy J. Vacka

31. 3. 2017

Přátelé Jiřího Vacka

Prosíme kohokoliv, u koho kdy byly uskladněny knihy s autorstvím Jiřího Vacka, aby se podívali a napsali nám, jestli někde nezůstal naskladněn a zapomenut jeho životopis Jak jsem hledal Boha… 6. a 7. díl či jakékoliv jiné jeho tituly. Budeme vděčni za jakoukoliv informaci, kterou prosím zašlete na: info@pratelejirihovacka.cz. Převoz a přeskladnění jakýchkoliv takto znovuobjevených knih samozřejmě zařídíme.

Předem děkujeme

 

PF 2017

30. 12. 2016

Přejeme tímto všem lidem dobré vůle, blízkým i vzdáleným, klidný a požehnaný celý nadcházející rok 2017. Těšíme se na naše další společná setkání.

pf2017-buddha.jpg

Přátelé Jiřího Vacka

 

Lev Kubín – pocta karmajógínovi

14. 12. 2016

Přátelé Jiřího Vacka

Před několika dny opustil toto slzavé údolí jeden z našich blízkých, pan Lev Kubín.

pan Kubín

 

Právě vyšlo nové skriptum Jiřího Vacka "Všichni známe své pravé Já"

12. 10. 2016

Právě vyšlo nové skriptum Jiřího Vacka

Všichni známe své pravé Já je nový titul Ing. Jiřího Vacka právě vydaný v edici Duchovní skripta. Jak již sám název tohoto dílka napovídá, autor se zde zabývá výroky, které nám tvrdí, že „Jsme již To“ a uvádí na pravou míru jejich skutečný význam v souvislosti s nutným úsilím, které je třeba vyvinout, abychom si svou pravou podstatu, kterou neustále jsme, skutečně uvědomili a žili jí.

 

Info ke skypovým meditacím

14. 9. 2016

Přátelé Jiřího Vacka

Upozorňujeme, že po letní pauze opět běží naše pravidelné večerní skypové medi každý den od 22:00 do cca. 22:30. Každý upřímný zájemce je vítán.

 

Skypové sanze

9. 6. 2016

Martin T.

Ahoj všem „skypákům“. Pokud se Vám v poslední době nedaří připojit, tak je to proto, že Microsoft přitvrdil ve své updatovací politice a starší verze skypu nejsou kompatibilní s tou novou, což je již zřejmě setrvalý stav. Kdykoliv se Vám tedy stane, že se nemůžete připojit či nejste nějakou dobu vytáčeni, zkontrolujte si prosím, jestli máte nejnovější skype update – v poslední době ho updatují docela často...

 

Blahopřání k 85. narozeninám Jiřího Vacka

25. 5. 2016

svjiri_maly.jpgDnes se náš milovaný a vážený pan Jiří Vacek dožívá úctyhodných 85 let.

Přejeme mu tímto vše nejlepší k jeho jubileu.

Hodně štěstí, zdraví a hlavně Božího požehnání a Milosti

přejí všichni přátelé Jiřího Vacka

 

Skypové meditace - info

5. 5. 2016

Martin T.

Chci tímto poděkovat všem, kdo se účastní našich večerních skypových meditací. Už se to tak zajelo, že se mnozí připojují i na dálku, když zrovna nemohou být online, neb, i bez dívání na hodinky, všichni cítíme tu meditační vlnu, že se blíží naše 22h. Takže díky všem.

 

Marcelka a Romek z hor

26. 2. 2016

Nově nyní na našich stránkách naleznete v Kontaktech a odkazech pod názvem Spřízněné weby stránky Marcelky a Romka z hor, kteří šíří a podporují praxi pozorovatele v duchu učení Ramany Maharišiho i Jiřího Vacka. V našem e-shopu je možné také zakoupit první a druhý díl knihy Marcelka z hor od Věry Keilové. Třetí díl by měl vyjít v dubnu tohoto roku a opět bude možné si jej u nás opatřit.

 

Upozornění stálým odběratelům

6. 1. 2016

Prosíme stálé odběratele, aby nás průběžně informovali o změnách svých kontaktních údajů, abychom tak předešli potížím s doručováním zásilek.

Jakékoliv změny kontaktních údajů zasílejte prosím na email: info@pratelejirihovacka.cz

 

Novoroční přání

1. 1. 2016

Přátelé sdružení kolem tohoto webu tímto přejí všem přátelům/členům naší sanghy i sami sobě navzájem, aby celý tento náš nový rok byl naplněn Božím požehnáním a ochranou.

Díky všem, kdo kultivací dobrých vztahů přispívají k růstu našeho neformálního společenství.

přátelé přátelům

 

Veřejné meditace

19. 12. 2015

Jiří Vacek a přátelé

... Konání veřejných meditací v roce 2016 je ohrožené pro malou účast. Nájem sálu, jehož výše je několik tisíc korun, vybrané vstupné nezaplatí. Pokud chcete, abychom se i nadále scházeli a společně prohlubovali, zvyšte svou účast. Pokud se občas nemůžete osobně zúčastnit, zvažte, jestli nechcete pořádání našich meditací podpořit alespoň finančně. Ze zdravotních důvodů se zatím nemohu meditací zúčastnit. Choďte i tak dál, protože mě zastupují naši přátelé, kteří také poznání Já dosáhli...

 

Poděkování a upozornění

1. 12. 2015

Přátelé Jiřího Vacka

Děkujeme tímto těm, kteří se rozhodli přispět na naše společné meditace. Díky Vaší podpoře se zvyšuje pravděpodobnost, že meditace plánované na příští rok opravdu proběhnou. Pokud by ještě někdo měl zájem přispět, může tak učinit na náš účet: 2000813297/2010.

Do vzkazu pro příjemce prosím vždy uveďte heslo: „vstupné“, ať máme přehled za co která platba je.

Děkujeme

 

Poděkování

20. 11. 2015

přátelé Jiřího Vacka

Chtěli bychom tímto poděkovat všem, kteří každý čtvrtek od 20h do 21h či kdykoliv jindy meditují a modlí se za zdraví, ochranu a vůbec dobré životní podmínky Mistra J. Vacka a Jeho paní. Každý, kdo by se chtěl na dálku přidat v tomto čase či jiném, je samozřejmě vítán.

 

Skypové meditace

19. 11. 2015

Martin Tomeš a přátelé Jiřího Vacka

Na vědomost se tímto dává, že po menší pauze obnovujeme každodenní večerní skypové meditace od 22:00 do 22:30, neb se nám osvědčilo se duchovně naladit před usnutím stejně, jako to děláme hned po probuzení. Každý, kdo by měl zájem, se k nám tedy takto může přidat. Stačí si do skypových přátel přihodit mé skype jméno „Martin Modrý“ nebo můj nick „siddha34“ a v daný čas pak již jen vyčkat na konferenční hovor naší skupiny.

 

Důležité upozornění pro přátele ze Slovenska

13. 9. 2015

FIO banka již neakceptuje pro platby ze Slovenska číslo našeho účtu v tuzemském formátu, ale již jen ve formátu mezinárodním přes IBAN a SWIFT. Používejte tedy prosím od této chvíle pro své platby za naše knihy jen následující údaje našeho účtu, který máme u FIO banky:

IBAN: CZ2020100000002000813297

BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX